Tabletekkel és színes nyomtatókkal támogattunk gyermekvédelmi központokban nevelkedő gyerekeket

Veszprém, 2022.02.07.

Karácsonyra terveztük, de ami késik, nem múlik! Február 7-én átadtuk alapítványunk adományait a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ IV. Számú Hőgyészi Gyermekotthonában, illetve a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola intézményeiben nevelkedő gyerekeknek.

Már hónapok óta egyeztettünk az intézményekkel, igyekeztünk felmérni, mi az, amivel segíthetnénk a gyerekek mindennapjait. Ebben nagyon nagy segítségünkre volt Kitanics Géza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság munkatársa, amit ezúton is nagyon köszönünk! Reméljük, hogy az átadott 80 db tablet, valamint a 10 db színes nyomtató segíti majd a növendékek digitális oktatását, és szabadidős tevékenységüket is.

Örülünk, hogy megismerhettük az intézményekben dolgozó munkatársakat, és külön öröm volt, hogy az itt nevelkedő gyerekekkel is találkozhattunk. Reméljük, hogy hamarosan újra látjuk egymást!

Köszönjük az XXL GSM eszközök beszerzésében nyújtott segítségét, valamint a Photonnak, hogy a novemberi jótékonysági fotóaukciójukon befolyt összeggel támogatták az akciónkat, illetve az átadásról készült képeket!