Betegirányító rendszerrel segített a Játékidő Alapítvány csapata

Budapest, 2020.01.27.

A tavalyi év végéhez közelítve kerültünk kapcsolatba a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológia osztályának munkatársaival. Megkérdeztük, mivel segíthetnénk legjobban a munkájukat. Megtudtuk, hogy az osztályra érkező betegek és szüleik, valamint az osztály munkatársai is nagy hasznát vennék egy új, innovatív betegirányító rendszernek, mivel az ambulancia és szakrendelők naponta átlagosan mintegy 100 gyermeket látnak el, évente összesen 34 ezer az orvos-beteg találkozások száma.

Az osztály ambulanciája speciális igényű terület: az akut panasszal érkezők mellett innen irányítják a megfelelő ellátóhoz az egyes szakrendelésekre, vagy kontroll vizsgálatra váró betegek egy részét is.

Betegirányító rendszerrel segítette a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológia Osztályát a Játékidő Alapítvány csapata

Az alapítányunk ezért egy új, innovatív betegirányító rendszert adományozott az ország egyik legnagyobb forgalmú gyermekellátóhelyének, ami elősegíti az osztályra érkező kis betegek és szüleik kényelmesebb bejelentkezését, és reméljük, hogy a kórház orvosaira és dolgozóira nehezedő terheket is csökkenti majd.

 

A videót a Sunny Studio készítette, amit ezúton is nagyon köszönünk! Külön köszönjük a segítséget a CameraRental csapatának!