Karácsony előtt két gyermekotthonban jártunk

Budapest, 2020.12.21.

Karácsony a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat fenntartásában működő salgótarjáni Fészek Gyermekotthonban, valamint a budapesti József Attila Gyermekotthonban jártunk és adtuk át alapítványunk ajándékait az ott lakó gyerekeknek.

Az egyik a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat fenntartásában működő salgótarjáni Fészek Gyermekotthon volt.
A Szakszolgálat az egész megyében 5 intézményt működtet, 8 telephelyen mintegy 110 gyermeknek ad otthont, akik – öröm ezt hallani – imádnak sportolni. Kérésükre otthononként egy-egy, azaz összesen 8 db TV-, valamint 8 db PlayStation készüléket ajándékoztunk a gyerekek legnagyobb örömére.

Ezt követően a budapesti József Attila Gyermekotthonba is ellátogattunk, az intézmény jelenleg 134 gyermeknek ad otthont. Többen közülük igazolt labdarúgók, fiúk-lányok egyaránt. A gyerekek mozgásigényét nehéz kielégíteni az udvaron, reméljük, hogy ajándékaink, a professzionális futópad, a fekvenyomó pad és a pingpongasztal sok boldog pillanatot szereznek majd!

Köszönjük a megható élményt, és hogy megismerhettünk Titeket! Boldog Karácsonyt kívánunk!

A szervezésben nyújtott segítséget külön köszönjük a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak!