Mielőbb gyógyulj meg Marci!

Budapest, 2021.08.14.

Néhány héttel ezelőtt jutott el hozzánk a 4 éves Marci szívszorító története.

A kisfiút 14 hónapos korában agydaganattal diagnosztizálták, majd egy műtétet, sugárkezelést és kemoterápiát követően, 2020. januárjától egy kölni klinikán folytatódott a kezelése. A speciális eljárás költségeinek fedezéséhez szükséges összeget egy páratlan összefogásnak köszönhetően sikerült összegyűjteni a családnak, az egyéves terápia pedig végre eredményt hozott: a tumor mérete csökkenésnek indult, Marci életminősége sokat javult.

Nemrég azonban kiderült, hogy a gyógykezelést folytatni kell, a fenntartó terápia költségei pedig újabb 17 millió forintra rúgnak. Az összeg felét már sikerült összegyűjtenie a családnak, Marci szülei a segítségünket kérték a fennmaradó 8,5 millió forint előteremtéséhez.

A mai napon egy rendhagyó, de annál bensőségesebb videóhívás keretében mondhattuk el Marciéknak a jó hírt, hogy az alapítványunk és az Omega Laser Steeltec összefogásával rendelkezésre áll a kezelés folytatáshoz szükséges összeg. A Játékidő Alapítvány és az OLS Kft. adományát alapítónk, Szalai Ádám virtuálisan adta át a családnak.

 

Kívánjuk, hogy mielőbb gyógyulj meg Marci, és nagyon reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!

A videót a Sunny Studio csapatának köszünjük!